tisdag 15 augusti 2017

Semestern har startat

i fjol sommar hade vi ingen riktig semester, men nu äntligen har vi ledigt några dagar, eller för att vara mer exakt 47 DAGAR👏🏻👏🏻👏🏻
Igår var det full fart med att packa in allt i vårt mobila hem. Det är en del saker att tänka på när man skall vara borta i nästan 7 veckor. Tur att Eva är en hejare på att planera. Det viktigaste är att vi åker med ett glatt humör och att inställningen att få en underbar ledig tid med mycket sol, bad , upplevelser och pilsner. Då kan inget gå fel. Peppar , peppar.

Första anhalten var Jönköping och en övernattning hos underbara vänner Anna och Mats. Dessa skall vi även tillbringa torsdag till söndag med på KABES 60 årskalas på Elmia. Det kommer säkert att bli riktigt trevligt.

Morgonen idag började vi på IKEA i Jönköping med en frukost. Sen åkte vi till ställplatsen på Bauergården. En ställplats som är den enda i Sverige som är med i den tyska ställplatsguiden TOP-PLATZ. Här skall vi träffa våra vänner Thomas och Lotta från Söderköping. Vi skall vara här tills på torsdag.

Imorgon skall vi köra husbilen till Kabe Center i Öggerstorp för att få fixat överskåpet som är på väg att ramla ner😢😢😢😢

Jag har som målsättning att uppdatera bloggen med lite info varje dag. Så följ oss gärna