torsdag 20 december 2012

Äntligen framme

Då har vi installerat oss på Camping Marjal efter en resa på ca 300 mil från Kungsbacka till Guardamar Del Segura utan att betala en krona i vägavgifter. Resan var riktigt trevlig och man fick se många småbyar som Barcelona, Valencia m.m. Lite större än både Kungsbacka och Östersund. Fick också se världens äldsta yrke efter vägarna. Man trodde inte det var sant. Där satt unga tjejer på en stol på små avstick från landsvägen och väntade på kunder som var sugna.

Just nu är vårt internet här på campingen inte så bra, så min dagbok från resan ner får ni vänta ännu någon dag på.

Vi har redan träffat många trevliga människor här nere. Direkt när vi körde in på vår "tomt" som är 90 kvm, så kom en riktigt trevlig man från vårt västra grannland, Norge, och hjälpte oss tillrätta. Sen när vi gick en promenad så sprang vi på Håkan och Lena. Lena har jag haft lite mail kontakt med. Dom är med i Husbilsklubben och kom ner i går. Riktigt trevliga människor.

Återkommer med nya rapporter varje dag, förhoppningsvis.

1 kommentar:

  1. Resan verkar i alla fall ha gått bra eftersom ni redan är på plats på camping Marjal, där stod vi några veckor 2010 efter att vi hade varit i Benidorm. Hoppas att ni får en skön vistelse i Spanien, ska bli kul att läsa vidare på er blogg.

    SvaraRadera

Lämna gärna kommentar