onsdag 26 december 2012

Cykeltur

Igår på juldagen då var det en riktig slappardag. Fram på middagen så tog vi våra cyklar och åkte ute på en tur till Guardamar Vi cyklade och tittade på stan och sen körde vi en sväng till stranden. Allt var väldigt dött. Det var riktigt kusligt. Vi cyklade tillbaka på lite olika grusvägar. Vi for bort på en china restaurang och käkade middag. Det var riktigt bra. Sen bar det iväg hemåt i åsynen av solen som gick ner. Väl hemma så blev det lite tärning och en välförtjänt dusch. Sen skulle vi se på TV, men det verkar som den fått någon kortslutning för den var lika död som Guardamar var.
Tur att det är garanti, eller hur Markus :o)))



2 kommentarer:

  1. Hej. Ni ser ut att ha bra väder iaf. Här (vid Svinesund) har vi presis haft töväder o regn,som nu har övergått i 7 grader kallt.Finns det många "Nordbor" på Marjal dessa dagar? Vi pratar på att åka ner nästa vinter om allt går bra.Ni värkar ha skönt,o man blir ganska så avis när man ser o hör hur mysigt det kan vara.
    Ha en fortsatt trävlig semester där syd !!!!

    http://ottarogelse.blogspot.no/2012/04/tur-til-nederland-april-12.html

    SvaraRadera
  2. Ja juldagen var nog allt stängt även här i Benidorm eftersom det verkar vara den dagen som spanjorerna firar sin jul. Annandagen var allt öppet som vanligt igen, idag är det full fart överallt här i Benidorm. Här märks inte av någon lågsäsong, det är högsäsong året om. Ha det gott!

    SvaraRadera

Lämna gärna kommentar